Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Δραματική η εικόνα των νοσοκομείων στις εφημερίες - 2.500 υγειονομικοί σε καραντίνα

Για δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας λόγω του πανδημικού κύματος και της καραντίνας 2.500 υγειονομικών που νοσούν, ή είναι θετικοί στον κορονοιό έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Γιαννάκος είπε οτι ασθενείς και πολίτες προσέρχονται μαζικά στα νοσοκομεία κυρίως για να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού γεγονός που όπως είπε είναι ενδεικτικό της διάλυσης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

«Περιμένουν στοιβαγμένοι ασθενείς και πολίτες άλλοι  να κάνουν το τεστ, άλλοι να εξετασθούν χωρίς μέτρα με κίνδυνο ο ένας να κολλήσει τον άλλον. Σουλατσάρουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων  περιμένοντας τα αποτελέσματα διασπείροντας τον ιό εντός του νοσοκομείου», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σχετικά με τις εισαγωγές σε νοσοκομεία που εφημέρευαν χθες η εικόνα σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο είναι η εξής:

Λαϊκό Νοσοκομείο: Από 22 εισαγωγές που γίνονταν σε προηγούμενες εφημέρευες χθες και έως το πρωί  της Πέμπτης, εισήχθησαν 52  ασθενείς με κορονοιό.

Νοσοκομείο Νίκαιας: Εισήχθησαν περί τους 35 ασθενείς με κορονοιό, γέμισαν τα κρεβάτια και εστάλησαν ασθενείς σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Εισήχθησαν 41 ασθενείς με κορονοϊό.  Οι ΜΕΘ Covid δυναμικότητας 25 κλινών  είναι γεμάτες και 10  ασθενείς με κορωνοιό είναι διασωληνωμένοι σε ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ