Νέα
  • ΓΔ: 1447.04 -0.05%
  • Τζίρος: 135,31 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή παραμένει ο Ι. Λαγός - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Στη φυλακή θα παραμείνει ο καταδικασμένος ως μέλος της διευθυντικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Ιωάννης ΛαγόςΗ δεύτερη αίτηση για αποφυλάκιση απορρίφθηκε ως απαράδεκτη από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών  έξοδο από την φυλακή

Ο ευρωβουλευτής, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, ήταν απών από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του Κωνσταντίνο Πλεύρη. Η αίτηση του καταδικασμένου δεν εξετάστηκε επί της ουσίας, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για να συζητηθεί νέα αίτηση, καθώς, όπως τόνισε και ο Εισαγγελέας Έδρας δεν έχει τηρηθεί το χρονικό διάστημα των δύο μηνών μεταξύ των δύο αιτήσεων που έχει υποβάλει ο κρατούμενος. Έτσι η αίτηση του στελέχους της Χρυσής Αυγής απορρίφθηκε ως τυπικά απαράδεκτη.

Απορριπτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου και στην αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής που υπέβαλε, για τρίτη φορά, και η καταδικασμένη σε κάθειρξη 7 ετών και 7 μηνών ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, πρώην ανθυπαστυνόμος Βενετία Πόπορη.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ