Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Πτώση της θερμοκρασίας με τσουχτερό κρύο και βροχές

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα Κυριακή ο καιρός, ενώ τοπικά θα εκδηλωθούν βροχές και ο υδράργυρος θα υποχωρήσει.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), τοπικές νεφώσεις θα παρατηρηθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά έως τις μεσημβρινές ώρες και βαθμιαία στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο με ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 09 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 12 με 13 βαθμούς και μόνο στα δυτικά έως τους 14 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά θα σημειωθεί παγετός.

ΑΤΤΙΚΗ

Αρχικά αυξημένες νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες γενικά αίθριος νώ οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τοπικές νεφώσεις έως τις μεσημβρινές ώρες με ανέμους βόρειους, βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία και τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα από -05 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα ο καιρός θα  είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -04  έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στην αρχή της ημέρας. και ανέμους βόρειους 5 με 6 και στην αρχή της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ. Εξασθένηση τις απογευματινές ώρες. και την θερμοκρασία στα Δωδεκάνησα από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ