Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κακοκαιρία: Πώς κινούνται τα Μέσα Μεταφοράς

Πηγή: Eurokinissi

Προβλήματα στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς», αλλάζοντας συνεχώς τα δεδομένα κυκλοφορίας των μέσων.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) διεξάγονται στο τμήμα Πειραιάς - Νέα Ιωνία και αντίστροφα.

Στις Γραμμές 2&3 του Μετρό κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια έως το τμήμα της Δουκίσσης Πλακεντίας. Δεν διεξάγεται η κυκλοφορία των συρμών από και προς Αεροδρόμιο. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δ. Πλακεντίας σε συρμούς του Προαστιακού.

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ΤΡΑΜ στη γραμμή Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος προσωρινός τερματικός σταθμός είναι η στάση Παλαιό Δημαρχείο λόγω πτώσης δέντρου στην εναέρια γραμμή στο Κολυμβητήριο προς Βούλα. Στη γραμμή Πικροδάφνη - Σύνταγμα προσωρινός τερματικός είναι η στάση Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Ακινητοποιημένα είναι από το μεσημέρι λεωφορεία και τρόλεϊ.

Σημειώνεται τέλος ότι καθυστερήσεις και πολλές ακυρώσεις πτήσεων είχαμε από το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ