Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική Οδός: Παραμένουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί - Ολονύχτια μάχη του στρατού

Πηγή: Eurokinissi

Σε ολονύχτιο θρίλερ εξελίχθηκε η τεράστια προσπάθεια απεγκλωβισμού χιλιάδων οδηγών που είναι στα οχήματα τους περισσότερο από 20 ώρες, στην Αττική Οδό, με τις προσπάθειες να συνεχίζονται έως και τώρα το πρωί.  

Ολονύχτια μάχη έδωσε ο στρατός και οι ειδικές δυνάμεις στον αυτοκινητόδρομο, για να διασώσουν τους οδηγούς, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι από χθες το πρωί.

Οι οδηγοί δεν είχαν τα βασικά για τις ανάγκες τους και προσπαθούσαν να συντηρηθούν με ό,τι είχαν στη διάθεσή τους, χωρίς νερό και φαγητό. Σε ορισμένες περιπτώσεις και χωρίς καύσιμα ή θέρμανση μέσα στα οχήματα.

Κλιμάκια του στρατού έχουν φθάσει σε όλα τα σημεία και συγκερκιμένα στις εξόδους Πεντέλης, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Μαραθώνα και Κάντζας και μοιράζουν τρόφιμα, νερά και κουβέρτες και με εντολές της αστυνομίας και οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας οδηγούν τους εγκλωβισμένους σε ασφαλές σημείο.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης άνοιξε η Αττική Οδός από την έξοδο της Κάντζας προς το Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν ακόμη εκατοντάδες οχήματα ακινητοποιημένα στην Αττική Οδό. Στην επιχείρηση μετέχουν επίλεκτες μονάδες του Στρατού με  βαριά μηχανήματα, άνδρες της ΕΚΑΜ και ασθενοφόρα.

 H TPAINOΣE διέθεσε ένα συρμό στον προαστιακό και μεταφέρθηκαν από την Αττική Οδό περίπου 300 άτομα σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ