Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

«Ελπίς»: Απίστευτη ταλαιπωρία για 300 επιβάτες τραίνου - Παραμένουν εγκλωβισμένοι από χθες

τραινο
Πηγή: Ευρωκίνηση

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους περίπου 300 επιβάτες ενός τραίνου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 16 ώρες, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μια επιβάτης στο OPEN, το τρένο ξεκίνησε τη Δευτέρα στις 14:20 από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη μετά από λίγη ώρα.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με την καταγγελία, παραμένουν ακόμα και σήμερα εγκλωβισμένοι καθώς δεν έχουν που να πάνε, ενώ πλέον σύμφωνα με την καταγγελία έχουν ξεμείνει χωρίς νερό και φαγητό.

Xιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική Οδό

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι προσπάθειες του στρατού και των ειδικών δυνάμεων να διασώσουν τους οδηγούς που παραμένουν εγκλωβισμένοι από χθες το πρωί στην Αττική Οδό. 

Οι οδηγοί δεν είχαν τα βασικά για τις ανάγκες τους και προσπαθούσαν να συντηρηθούν με ό,τι είχαν στη διάθεσή τους, χωρίς νερό και φαγητό. Σε ορισμένες περιπτώσεις και χωρίς καύσιμα ή θέρμανση μέσα στα οχήματα.

Κλιμάκια του στρατού έχουν φθάσει σε όλα τα σημεία και συγκερκιμένα στις εξόδους Πεντέλης, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Μαραθώνα και Κάντζας και μοιράζουν τρόφιμα, νερά και κουβέρτες και με εντολές της αστυνομίας και οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας οδηγούν τους εγκλωβισμένους σε ασφαλές σημείο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ