Νέα
  • ΓΔ: 1452.5 -0.17%
  • Τζίρος: 66,88 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Ελπίς: Εκατοντάδες ταξιδιώτες εγκλωβισμένοι στο «Ελευθερίος Βενιζέλος»

Εκατοντάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο κτίριο του αεροδρομίου, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η σφοδρή χιονόπτωση προκάλεσε προβλήματα τόσο στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού καθώς αρκετές ακυρώθηκαν όσο και στο γεγονός ότι δεν υπήρχε μέσο μεταφοράς των ταξιδιωτών από το αεροδρόμιο καθώς η Αττική οδός προς και από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας ήταν απροσπέλαστοι.

Μαρτυρίες ανθρώπων αναφέρουν ότι μετά από ώρες παραμονής στο Ελευθερίος Βενιζέλος επιβιβάστηκαν σε τρένο του προαστιακού το οποίο τους επέστρεψε στο αεροδρόμιο όπου και διανυκτέρευσαν. 

Ταξιδιώτες καταγγέλουν ότι έως αργά χθες το βράδυ κανείς δεν μερίμνησε για το που θα φάνε ή θα κοιμηθούν καθώς ανάμεσα τους ήταν παιδιά και ηλικιωμένοι. Οι περισσότεροι κοιμήθηκαν σε καρέκλες ή και στο πάτωμα του αεροδρομίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ