Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά και αύριο τα εμπορικά καταστήματα και οι τράπεζες - Μέχρι πότε λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ

Πηγή: Ευρωκίνηση

Κλειστά θα είναι και αύριο τα εμπορικά καταστήματα και οι τράπεζες, ενώ ανοικτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ αλλά μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, λόγω των αποτελεσμάτων της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας .

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ