Νέα
  • ΓΔ: 859.38 -0.89%
  • Τζίρος: 82,63 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ανοιξε η Λ. Καρέα-Κατεχάκη - Απομακρύνονται τα οχήματα από τη Μεσογείων

Πηγή: Eurokinissi

Με την απομάκρυνση των βαρέων οχημάτων που είχαν κλείσει την Λ. Καρέα-Κατεχάκη, το σύνολο των κεντρικών οδικών αρτηριών της Περιφέρειας Αττικής είναι ανοιχτό και προσβάσιμο.

Τα συνεργεία συνεχίζουν να απομακρύνουν τα ακινητοποιημένα οχήματα από τη Λ. Μεσογείων και η περιφέρεια καλεί τους οδηγούς να σπεύσουν να τα παραλάβουν, ώστε να ανοίξει πλήρως ο δρόμος.

Σταδιακά αποκαθίσταται και η λειτουργία των σηματοδοτών, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση του περιφερειάρχη, όλος ο μηχανισμός συνεχίζει και δίνει μάχη, «όπως όλο το προηγούμενο 24ωρο, για την διευκόλυνση και τη προστασία των πολιτών. Πάνω από 100 οχήματα κάθε τύπου (jcb, εκχιονιστικά, γερανοί ΟΒΒΟ, φορτωτές, φορτηγά, οχήματα 4Χ4) συνεχίζουν και σήμερα τη προσπάθεια για να κρατηθούν ανοικτοί και λειτουργικοί οι οδικοί άξονες αρμοδιότητας της περιφέρειας».

Τέλος, οι Ομάδες Αμεσης Παρέμβασης της περιφέρειας και του ΙΣΑ συνεχίζουν να παρέχουν βοήθεια για την μετακίνηση πολιτών που χρειάζεται να μετακινηθούν για λόγους υγείας, μέσω του 1110. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ