Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ελπίς»: Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση - Περίπου 500 σπίτια χωρίς ρεύμα

Τεχνικος ΔΕΗ
Πηγή: Ευρωκίνηση

«Περίπου 500 σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα στην Αττική λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία», δήλωσε στο OPEN, ο πρόεδρος της ένωσης τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο κ. Μανιάτης εκτίμησε πως μέχρι το βράδυ θα έχει λυθεί «σίγουρα πάνω από το 90% των βλαβών, αν όχι το 100%».

«Τα προβλήματα προσβασιμότητας λύνονται σταδιακά καθώς καθαρίζονται οι δρόμοι και έτσι θα μπορούμε να φτάσουμε στα σημεία που υπάρχουν διακοπές να διορθώσουμε τις βλάβες», σημείωσε.

Που υπάρχουν ακόμα προβλήματα

Σχετικά με το που εντοπίζονται ακόμα προβλήματα ηλεκτροδότησης, ο ίδιος ανέφερε πως οι περιοχές όπου καταγράφονται σημεία χωρίς ρεύμα είναι το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια, το Πικέρμι, ο Γέρακας και η Παιανία.

Τέλος, ο κ. Μανιάτης εκτίμησε πως δεν θα υπάρξουν νέες διακοπές λόγω των βροχοπτώσεων που αναμένονται μέσα στο σαββατοκύριακο. 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ