Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Καπραβέλος: Τα νοσοκομεία προετοιμάζονται για νέο κύμα κρουσμάτων

Τον κίνδυνο επέλασης ενός νέου κύματος κορονοϊού, εξέφρασε ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως ήδη στα νοσοκομεία προετοιμάζονται για ένα νέο κύμα κρουσμάτων το οποίο ωστόσο σημείωσε πως θα είναι ηπιότερο:

«Είναι κρίσιμη η περίοδος για το επόμενο κύμα. Το πάθημα μας έχει γίνει μάθημα.  Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει, πιστεύουμε όμως ότι θα είναι ηπιότερο από το προηγούμενο».

Δήλωσε μάλιστα πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει δοθεί το μήνυμα ότι το τέλος της πανδημίας βρίσκεται κοντά και για αυτόν τον λόγο πρότεινε να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, να διατηρηθεί η χρήση της μάσκας αλλά και επιπλέον περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους:

«Λάθος μήνυμα η χαλάρωση των μέτρων, δεν είναι ώρα για να βγει κάποιος να διασκεδάσει. Τώρα πρέπει να προσέξουμε και να μην χαλαρώσουμε, δεν θα τελειώσει εύκολα η πανδημία».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ