Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιονίζει στην Αττική: Στα «λευκά» Μαλακάσα και Ιπποκράτειος Πολιτεία – Η εξέλιξη της κακοκαιρίας

Πηγή: Ευρωκίνηση

Δείχνει τα δόντια της η κακοκαιρία στην Αττική, καθώς ξεκίνησε να χιονίζει στα βόρεια του νομού. Πιο συγκεκριμένα, χιονίζει στη Μαλακάσα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και σε άλλες περιοχές στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ, που δείχει ισχυρή χιονόπτωση στις νεν λόγω περιοχές από το βράδυ της τρίτης έως το πρωί της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 8/2, στη Δυτική Ελλάδα και στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας ο καιρός θα βελτιωθεί. Εξαίρεση αποτελεί η Θράκη όπου κατά τόπους και κατά περιόδους έως και μετά το μεσημέρι θα σημειώνεται χιονόνερο ή χιόνι.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα τα φαινόμενα γρήγορα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, και μετά το μεσημέρι θα εντοπίζονται κυρίως σε περιοχές της Βοιωτίας, της Αττικής και της Εύβοιας. Σε αυτές τις περιοχές παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται σε υψόμετρο γενικά μεγαλύτερο των 300-350 μέτρων, και πιθανόν κατά διαστήματα σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων της βόρειας και δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Κρήτης, ενώ από το απόγευμα θα χιονίσει στα ορεινά της Νάξου, καθώς επίσης σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Χίου και της Λέσβου.

https://www.windy.com/?37.984,23.735,5

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ