Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

ΙΚΕΑ: Ανακαλεί κεφτεδάκια λαχανικών - Ενδέχεται να περιέχουν κομμάτια πλαστικού

H ΙΚΕΑ, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, προχωρεί σε ανάκληση περιορισμένου αριθμού συσκευασιών του προϊόντος ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000 g λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού μέσα στα προϊόντα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταρείας: "Yπέπεσε στην αντίληψή μας πως ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Τα προϊόντα με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 ανακαλούνται.

Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται".

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ