Νέα
  • ΓΔ: 1042.81 +1.17%
  • Τζίρος: 36,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χαλάστρα: Έντονες αντιδράσεις στο ενδεχόμενο κατασκευής πλευρικών διοδίων

Μετακίνηση εκτός νομού - Οι 4 εξαιρέσεις
Πηγή: Eurokinissi

Την αντίθεσή τους στην προοπτική κατασκευής πλευρικών διοδίων στην είσοδο του δρόμου, από την Εγνατία οδό προς και από το χωριό της Χαλάστρας, εξέφρασαν με σημερινή τους κινητοποίηση κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και μαθητές σχολείων, προχωρώντας σε συμβολικό αποκλεισμό του οδοστρώματος για περίπου 15 λεπτά.

Η κινητοποίηση έγινε παρουσία -και με τη στήριξη- του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και τοπικών αρχών, αλλά και του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κωσταντίνου Γιουτίκα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, η κατασκευή πλευρικών διοδίων στην είσοδο της εθνικής οδού θα σημάνει γι' αυτούς σημαντική οικονομική επιβάρυνση, ιδιαίτερα δε για τους επαγγελματίες και τους αγρότες, που λόγω δουλειάς περνούν αρκετές φορές την ημέρα από το συγκεκριμένο σημείο, όπου, όπως υποστηρίζουν, προγραμματίζεται η κατασκευή πλευρικών διοδίων.

Με την ολοκλήρωση της κινητοποίησης, οι συμμετέχοντες έστειλαν το μήνυμα ότι παραμένουν σε επιφυλακή. Υπενθυμίζεται ότι το 2018, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Χαλάστρας βρίσκονταν και πάλι επί ποδός για το ίδιο θέμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ