Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Μ. Παγώνη: Πως θα γιορτάσουμε το Πάσχα - Τι θα γίνει με τις παρελάσεις

Πάσχα
Πηγή: Eurokinissi

Ενώ σε όλη την Ευρώπη, τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού χαλαρώνουν και τα μπορούν οι πολίτες, εμβολιασμένοι και μη, να κυκλοφορούν πιο ελεύθερα, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, στη χώρα μας παραμένουν σε σκληρή γραμμή, καθώς τα κρούσματα είναι αρκετά υψηλά.

Πλησιάζοντας για το Πάσχα, πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει και υπό ποιες συνθήκες θα το γιορτάσουμε φέτος. «Θα έχει μειωθεί αρκετά ο αριθμός των κρουσμάτων μέχρι το Πάσχα», εκτίμησε στον Σκάι, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε:΅«Τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν.»

Ωστόσο εμφανίστηκε επιφυλακτική γαι τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, θα πρέπει να γίνουν όπως την προηγούμενη φορά, χωρίς κόσμο, λόγω του υψηλού ακόμα αριθμού κρουσμάτων και του διψήφιου αριθμού θανάτων.

Παράλληλα, επανέλανε ότι «η 3η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού είναι βασική για την προστασία απέναντι στην Όμικρον και τις υποπαραλλαγές της, όπως επιβεβαίωσε νέα μελέτη»

Όπως είπε η κ. Παγώνη, χωρίς την 3η δόση είναι πιθανότερο κάποιος να περάσει πιο βαριά τον κορονοϊό.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ