Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

e-ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Μάθε που Ανήκεις»

ΕΦΚΑ / Πηγή: Intime
ΕΦΚΑ / Πηγή: Intime

Οι συναλλαγές των πωλητών με το Δημόσιο έχουν γίνει πολύ πιο εύκολες με την ψηφιακή μετάβαση. Πλέον οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα μέσω του e-ΕΦΚΑ, να μαθαίνουν σε ποια Διεύθυνση ανήκουν.

Στο e-ΕΦΚΑ προστέθηκε η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Μάθε πού Ανήκεις», η οποία διευκολύνει τους ασφαλισμένους στο να ενημερωθούν σε ποια Τοπική Διεύθυνση ανήκουν και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, καταργούνται χιλιάδες επισκέψεις σε λάθος υπηρεσίες, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και των ίδιων των υπαλλήλων, που παρέπεμπαν τους πολίτες σε λάθος σημεία εξυπηρέτησης.

Παράλληλα, ο e-ΕΦΚΑ σημειώνει πως η νέα αυτή ηλεκτρονική υπηρεσία έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της σύστασης των 117 νέων Τοπικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ που λειτουργούν ως ενιαία σημεία εξυπηρέτησης για όλους τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του φορέα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ