Νέα
  • ΓΔ: 1371.16 +0.41%
  • Τζίρος: 2,11 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πράσινο Ταμείο βάζει υπόγειους κάδους στην Καλαμαριά

Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο σε επιλεγμένα κοινόχρηστα σημεία του δήμου / Πηγή: Intime
Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο σε επιλεγμένα κοινόχρηστα σημεία του δήμου / Πηγή: Intime

Προχωράει το σχέδιο τοποθέτησης του συστήματος υπόγειας αποθήκευσης και αποκομιδής απορριμμάτων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 354.000 ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 233.000 ευρώ θα προέρχονται από το Πράσινο Ταμείο, ενώ τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από ιδίους πόρους. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο σκοπός του έργου είναι η προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων και συγκεκριμένα 18 τεμαχίων, τα οποία θα εγκατασταθούν σε επιλεγμένα κοινόχρηστα σημεία του δήμου, σε συστοιχίες 2-3 τεμαχίων, καθώς και η προμήθεια δύο υδραυλικών γερανών. 

«Ένα ακόμη έργο που αποτελούσε δέσμευσή μας θα το δούμε να υλοποιείται σύντομα, αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου. Είμαστε σε εγρήγορση και προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης. 
 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ