Νέα
  • ΓΔ: 903.97 -2.04%
  • Τζίρος: 84,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων: Ποιες νέες υπηρεσίες θα εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά

Μία νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών, με στόχο την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων του έχει θέσει σε λειτουργία το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο εξής, θα μπορούν να συναλλάσσονται έγκυρα και άμεσα μέσω της ιστοσελίδας του ( www.tpd.gr ) και ειδικότερα μέσω της επιλογής «e-services», για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  1. Έλεγχος γνησιότητας και ανεξόφλητου ή μη Χρηματικής Παρακαταθήκης Κεντρικής Υπηρεσίας και Καταστημάτων Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Πάτρας
  2. Αίτηση ανανέωσης προθεσμιακής κατάθεσης (μηνός, τριμήνου, εξαμηνιαίας και ετήσιας)
  3. Έκδοση βεβαίωσης τόκων καταθέσεων
  4. Χορήγηση των προσωπικών κωδικών πληρωμής δανείων ΦΠ
  5. Δήλωση λογαριασμού για επιστροφή ποσού δανείου ΦΠ (προϋφιστάμενη υπηρεσία, που εντάχθηκε στην νέα πλατφόρμα)
  6. Πληρωμή Τελών Διαφήμισης (η εν λόγω υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σύντομα με την ολοκλήρωση του αναγκαίου κανονιστικού πλαισίου)

Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού και υλοποιείται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας του με την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ