Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε το Betsson Bus στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας συνεχίζεται εντυπωσιακά, με ποδηλάτες από όλο τον κόσμο να τρέχουν στις πόλεις που λαμβάνει χώρα η διοργάνωση. Την Πέμπτη 28 Απριλίου, στο 2ο ΕΤΑΠ, και πιο συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφτηκε το σημείο που έχει στηθεί το Betsson Bus.

Ο κύριος Αυγενάκης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Managing Director της Betsson, Θάνο Μαρίνο, με τον πρώτο να ευχαριστεί για την χορηγία της εταιρείας και τον κύριο Μαρίνο να δίνει από την πλευρά του τα συγχαρητήριά του για την άρτια οργάνωση.

Το παρών έδωσε και ο Τζέφρι Πάιατ, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα και υποψήφιος Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα ενέργειας, ο οποίος ως δεινός ποδηλάτης θα λάβει και την Φανέλα της Ανάβασης που είναι στα χρώματα της Betsson ως αναμνηστικό δώρο του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022! 

Κοντά στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας και στην Betsson βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης που από το δικό του πόστο υποστηρίζει τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2022.

Το Betsson Bus ακολουθεί τη διαδρομή του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, έχοντας ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με τις διαδραστικές ενέργειές του, τα δώρα που προσφέρει στον κόσμο που βρίσκεται κοντά του αλλά και με το πανέμορφο design του.

Στις 26/4 και στις 27/4  βρέθηκε στην διαδρομή Ηράκλειο-Ρέθυμνο-Χανιά και στις 28/4 στην διαδρομή Αθήνα (ΟΑΚΑ-Μαρούσι) – Ιτέα, ενώ θα ακολουθήσει τη διαδρομή Δελφοί – Λαμία – Καρδίτσα , την διαδρομή Καρδίτσα-Λίμνη Πλαστήρα-Λάρισα (στις 30/4 ) και την 1 Μάϊου θα βρεθεί στην διαδρομή Μετέωρα (Καλαμπάκα) – Ιωάννινα.

Photo Credits: Intime.gr
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ