Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Εκπτώσεις: Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ

Πηγή: Eurokinissi

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου, τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Μαΐου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι με εγκύκλιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 8 Μαΐου, και το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών είναι 11:00 με 18:00. Το ίδιο ωράριο έχει προτείνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) προτείνει για τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων, ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ, όσες επιλέξουν να λειτουργήσουν, προτείνουν ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

"Εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν οι φετινές ενδιάμεσες εκπτώσεις διότι, αν και δεν έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα τίποτα ιδιαίτερο στο λιανεμπόριο και τον καταναλωτή, εντούτοις, κατ' εξαίρεση φέτος, σε μία περίοδο υψηλού πληθωρισμού, παρουσιάζονται ως ευκαιρία για φθηνές αγορές" όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ