Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου

Καιρός: Αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και καταιγίδες στα Δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου
Πηγή: Eurokinissi

Σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2021, αναμένονται τοπικές βροχές στην ηπειρωτική Ελλάδα. Στα δυτικά της χώρας, στα νησιά του Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Για ακόμα μία μέρα θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα βόρεια, τις πρωινές ώρες.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ημέρες θα είναι βροχερές με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα αλλά και στα Ανατολικό Αιγαίο. Θέλει προσοχή γιατί θα σημειωθούν έντονες βροχές και καταιγίδες κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα έχουμε ένα πέρασμα από βροχοπτώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές χωρίς όμως τα φαινόμενα να μας προβληματίζουν. Οι άνεμοι γυρίζουν σε νοτιάδες 6-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, πλέον υποχωρεί η παγωνιά», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Ομοίως και στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ο υδράργυρος μέσα στην πόλη θα δείχνει από 1 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ