Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιγμα σχολείων: Τι λένε οι λοιμωξιολόγοι - Οι πιθανές ημερομηνίες

Σχολείο / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι για την πορεία της πανδημίας στην χώρα. Κύρια θέματα που θα συζητήσουν είναι το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας βαθμίδας των σχολείων αλλά και των χιονοδρομικών κέντρων.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της βουλής τόνισε πως είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης το άνοιγμα των γυμνασίων αλλά και των λυκείων.

«Άλλες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός υπαινισσόμενος ότι η επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, της εστίασης και των μετακινήσεων μεταξύ των νομών, πάει για αργότερα.

Τα σενάρια για επιστροφή σε Γυμνάσια - Λύκεια

Το σενάριο για επιστροφή στα θρανία για τις 25 Ιανουαρίου δεν φαίνεται να είναι στο τραπέζι, καθώς οι επιστήμονες της επιτροπής έχουν ζητήσει να δοθεί ένα περιθώριο 15 ημέρων πριν υπάρξει και επιπλέον αύξηση της κινητικότητας στους δρόμους. Κατά συνέπεια, η επικρατέστερη ημερομηνία για την επαναλειτουργία γυμνασίων και λυκείων τίθεται η 1η Φεβρουαρίου. Αναμένεται, ωστόσο και η απόφαση από τη σημερινή συνεδρίαση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ