Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολεία: Ανοιγμα γυμνασίων - λυκείων από την 1η Φεβρουαρίου εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Απολυμάνσεις στα σχολεία / Πηγή: Intime
Απολυμάνσεις στα σχολεία / Πηγή: Intime

Το «πράσινο φως» για άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων από την 1η Φεβρουαρίου έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Στον αντίποδα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνητική παραμένει μέχρι νεωτέρας η εισήγησή τους για επαναλειτουργία χιονοδρομικών κέντρων και πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Αναφορικά με τα σχολεία, οι ειδικοί φέρονται να επισημαίνουν ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο», έχουν δηλαδή πολύ ψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Το ζήτημα των χιονοδρομικών κέντρων θα συζητηθεί εκ νέου και την ερχόμενη εβδομάδα. 

Με αφορμή τα χιονοδρομικά κέντρα και τα πρακτορεία του ΟΠΑ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί συνιστούν την επαναφορά του συνόλου των δραστηριοτήτων σταδιακά και βήμα - βήμα, αναλόγως της επιδημιολογικής εικόνα, προκειμένου να μην υπάρξει νεά αύξηση των κρουσμάτων, δεδομένων και των μεταλλάξεων του ιού που πλέον ανησυχούν ιδιαίτερα τους επιστήμονες.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ