Νέα
  • ΓΔ: 805.79 -0.57%
  • Τζίρος: 48,50 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αποκάλυψη OPEN: Επιδρομή ενόπλων σε πλοίο με ελληνική σημαία στον Περσικό κόλπο

Την επίθεση ενόπλων σε υπό ελληνική σημαία εμπορικό πλοίο στον περσικό κόλπο μετέδωσε το OPEN στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όπως μετέδωσε η Αλεξία Tασούλη, εμπορικό πλοίο με ελληνική σημαία και το οποίο βρίσκεται στον Περσικό κόλπο στα διεθνή ύδατα, δέχθηκε επίθεση από ένοπλους οι οποίοι το έχουν καταλάβει.

Το πλήρωμα αποτελείται από 25 άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι Ελληνες, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είναι σε ανοιχτή γραμμή για να συντονίσουν τις κινήσεις τους.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι αναμένεται να γίνει διάβημα από το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η επιδρομή μπορεί να αποτελεί και αντίποινα για την κατάσχεση σήμερα στην Κάρυστο ρωσικού πλοίου που μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο, ενώ ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερο πλοίο που αντιμετωπίζει στην περιοχή το ίδιο πρόβλημα. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ