Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειμερινές εκπτώσεις: Mέχρι πότε θα διαρκέσουν

Εκπτώσεις / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 11 Ιανουαρίου 2021 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2021. Τα καταστήματα συνεχίζουν και σήμερα Κυριακή, όπου είναι ανοιχτάνα υποδέχονται το καταναλωτικό κοινό. 

Οι εκπτώσεις, σε συνδυασμό με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, δημιούργησε έντονη αγοραστική κίνηση, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης

Ο στόχος των φετινών εκπτώσεων, σημείωσε ο ίδιος, είναι να επιτευχθεί το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου τουλάχιστον το 50% του περυσινού τζίρου που κυμάνθηκε στα 5,3 δισ. ευρώ, δηλαδή περίπου 2,5 δισ. ευρώ.

Το 2020 ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για το λιανεμπόριο καθώς μικρά και μεγάλα καταστήματα λειτούργησαν στο πλαίσιο που διαμορφώθηκε από την πανδημία. Η αγορά έχει εναποθέσει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες της στην περίοδο των εκπτώσεων, δεδομένου ότι το λιανεμπόριο έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα από το lockdown και όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές μπορούν στέλνοντας sms στο 13033 με τον κωδικό 2, να βγαίνουν μόνο για δύο ώρες για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ