Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη: Αν υπάρξει αύξηση κρουσμάτων το σύστημα υγείας δεν θα τα καταφέρει

Καταστήματα / Πηγή: eurokinissi
Πηγή: eurokinissi

Στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το Σαββατοκύριακο έξω από καταστήματα, με τις ουρές που σχημάτιζαν πολίτες για να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους, αναφέρθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι εικόνες αυτές ήταν «σαν να μην έχουμε μπλουζάκια».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, η κ. Παγώνη σημείωσε πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να κλείσουν ξανά τα καταστήματα, ωστόσο « αν υπάρξει αύξηση κρουσμάτων το σύστημα υγείας δεν θα τα βγάλει πέρα, καθώς έχει εξαντληθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό». Παράλληλα, πρόσθεσε πως, λόγω αυτής της κινητικότητας, «τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να αυξήσουμε τα τεστ».

Σε ό,τι αφορά τις μεταλλάξεις του κορονοϊού, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε πως υπάρχει ανησυχία αλλά δεν χρειάζεται πανικός, συμπληρώνοντας πως «οι εταιρείες λένε ότι το εμβόλιο καλύπτει τις μεταλλάξεις». Τέλος, σχετικά με την κολχικίνη, η κ. Παγώνη σημείωσε πως πρόκειται για ένα παλιό και φθηνό φάρμακο και πως πρέπει να δίνεται μόνον με εντολή γιατρού.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ