Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Αστατος με βροχές, χιονοπτώσεις και παγετό

Αστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλα την Ελλάδα
Πηγή: Intime

Σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2021, άστατος παρουσιάζεται ο καιρός με παροδικές βροχές, ενώ στα νότια της χώρας θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα βροχόπτωσης ακόμα και με χιονόνερο.

«Το πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που μας πλησιάζει από την Ιταλία, θα μας απασχολήσει μέχρι και την Πέμπτη και συνοδεύεται από μια πολύ ψυχρή αέρια μάζα. Η θερμοκρασία θα πέσει σημαντικά», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένονται χιονοπτώσεις που βαθμιαία θα εξασθενίσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς.

Η θερμοκρασία θα καταγράψει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές, ενώ στα βόρεια και τα ημιορεινά – με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα- θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια τμήματα της Αττικής θα σημειώσει περαιτέρω πτώση 2-3 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις που θα εξελιχθούν σε βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα πέσει στην πόλη και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ