Νέα
  • ΓΔ: 1443.43 -0.37%
  • Τζίρος: 60,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε καταβάλλεται η τελευταία πληρωμή

χρήματα σε πορτοφόλι Πηγή: pixabay
Πηγή: pixabay

Μέχρι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου αναμένεται να έχει καταβληθεί το τελευταία τμήμα του δώρου Χριστουγέννων σε όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, που τον Δεκέμβριο τέθηκαν σε αναστολή.

Πιο πιθανή ημέρα για τις πληρωμές φαίνεται να είναι η Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Το δώρο των Χριστουγέννων θα λάβουν 640.000 δικαιούχοι, το οποίο φτάνει τα 73 ευρώ για όσους βρίσκονταν σε αναστολή ολόκληρο τον Δεκέμβριο.

Δώρο Χριστουγέννων – Αναλυτικά τα ποσά

  • Όσοι εργαζόμενοι τέθηκαν σε αναστολή από την 1 έως τις 12 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια η αναστολή τους ανακλήθηκε για να δουλέψουν με click away θα λάβουν 28 ευρώ
  • Όσοι εργάστηκαν σε βιβλιοπωλεία ή κομμωτήρια που ήταν σε αναστολή από 1 έως 13 Δεκεμβρίου και εργάστηκαν από 14 έως 31 Δεκεμβρίου, δικαιούνται να λάβουν 30 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν αναλογία του ποσού συγκριτικά με τις μέρες που εργάστηκαν. Το ποσό θα πιστωθεί απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό, IBAN, του κάθε μισθωτού.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Δεκεμβρίου 2020 το κράτος πλήρωσε σε 1.060.434 εργαζόμενους, το τμήμα του Δώρου που αναλογεί στο χρονικό διάστημα της αναστολής σύμβασης εργασίας για την περίοδο 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ