Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Συντριβή Antonov στην Καβάλα: Βίντεο-σοκ από κάμερα ασφαλείας

Πηγή: AP Photo

Νέο σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή της Καβάλας που έπεσε το αεροσκάφος Antonov, δείχνει καρέ-καρέ τη συντριβή και μάλιστα από απόσταση αναπνοής.

Αμέσως μετά τη συντριβή, σημειώνεται τεράστια έκρηξη, ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμα για ώρες.

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό για την κοντινή απόσταση που συνετρίβη το αεροπλάνο από κατοικίες της περιοχής και από δρόμο, στον οποίο κινούνταν αυτοκίνητα.

Την ίδια ώρα, έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παγγαίου ενημερώνοντας τους πολίτες και κυρίους τους αγρότες στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, να είναι προσεκτικοί για την πιθανότητα να υπάρχουν πυρομαχικά από την πτώση του αεροσκάφους Antonov που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμος με ανάρτηση στο Facebook εφιστά την προσοχή στα άτομα που κινούνται στην περιοχή κοντά στο σημείο που κατέπεσε το Antonov, πως αν εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά οφείλουν να ειδοποιήσουν αμέσως τον Δήμο Παγγαίου ή την Ελληνική Αστυνομία.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ