Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γώγος: Μπορεί να αλλάξει η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων

Σχολεία / Πηγή: Intime
Σχολεία / Πηγή: Intime

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία από την ερχόμενη Δευτέρα, άφησε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, Χαράλαμπος Γώγος.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ANT1, «όλα βρίσκονται στο τραπέζι και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί». «Για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια έχει αποφασιστεί όπως ξέρετε, η απόφαση είναι ειλημμένη, ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξει αν τα πράγματα χειροτερέψουν. Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος.

Ο Χαράλαμπος Γώγος, στάθηκε ιδιαίτερα στα αυξημένα κρούσματα στην Αττική και τόνισε ότι εάν προκύψει πρόβλημα τότε αυτό θα είναι μεγάλο. «Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε τα μάτια ανοιχτά», υπογράμμισε. «Όπως ξέρετε ο ιός είναι εδώ, υπάρχει αυξημένο ιικό φορτίο γενικά στη χώρα μας. Χθες, Τρίτη, είχαμε λίγες παραπάνω εισαγωγές, εξακολουθούμε να έχουμε 1.500 νοσηλευόμενους», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει» συμπλήρωσε. Όσον αφορά την Αττική ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας τόνισε ότι «είμαστε στην κόψη του ξυραφιού καθώς έχουμε στο αστικό κέντρο της χώρας μια ροή κρουσμάτων που είναι το 50% όσων εμφανίζονται σε όλη τη χώρα».

Αναφορικά με τη λήψη νέων μέτρων στο lockdown ο Χαράλαμπος Γώγος τόνισε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία. «Στο τραπέζι είναι όλα, πάντα, όταν υπάρχει μία πανδημία δεν αποκλείεται τίποτα στα μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Την Παρασκευή που θα συνεδριάσουμε θα δούμε τα κυλιόμενα δεδομένα της εβδομάδας» πρόσθεσε ο κ. Χαράλαμπος Γώγος.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ