Νέα
  • ΓΔ: 1452.73 +1.21%
  • Τζίρος: 112,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

IST College: Η λίστα με τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Το IST College φέτος συμπληρώνει τα 33 χρόνια λειτουργίας του! Όραμα του IST College είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών και υπηρεσιών, η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, καθώς και η ενεργός συμβολή του στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και διεθνώς. Στρατηγική μας είναι να προωθούμε την επιχειρηματικότητα, να ενθαρρύνουμε την καινοτομία και να καλλιεργούμε τις δεξιότητες των φοιτητών μας, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη οικονομία, όπου θα διακρίνονται και θα ξεχωρίζουν.

"Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους φοιτητές μας, τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και μαθησιακή εμπειρία που θα συντελέσουν στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να προσαρμοστούν σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία και αγορά εργασίας.

Παράλληλα, έχουμε ως κύριο γνώμονα τη δημιουργία ενός μαθησιακού περιβάλλοντος, που ενθαρρύνει την καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος μεταξύ των φοιτητών μας, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των προοπτικών σταδιοδρομίας τους, όπου με την κατάλληλη καθοδήγηση και ενθάρρυνση θα πετύχουν τους στόχους τους. Επιδιώκουμε οι απόφοιτοι μας να διακρίνονται για τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις, το ήθος και τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, τις δεξιότητες επιχειρηματικότητας, κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας, ομαδικότητας, αποτελεσματικής επικοινωνίας και δικτύωσης".

Αναλυτική λίστα με τα προσφερόμενα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών:

Προπτυχιακά Προγράμματα

  • Bachelor in Business
  • Bachelor in Hospitality, Tourism & Event Management
  • Bachelor in Psychology
  • Bachelor in Computer Science

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

  • Executive MBA
  • International Master of Business Administration 
  • MSc in Computing

Το προφίλ του IST College

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST είναι:

  • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
  • Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές
  • Επιστήμη Υπολογιστών-Πληροφορική
  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες - Ψυχολογία

Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό το IST συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ), την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και με το Digital Marketing Institute (DMI).

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ