Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Νέα Πέραμο, κοντά στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο

Πηγή: AP Images
Πηγή: AP Images

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 10:30 σε δασική έκταση στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου. Εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την μεσαία και αριστερή λωρίδα, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε τρία χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο, στο ύψος του Λουτρόπυργου Νέας Περάμου.

Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα, εκ των οποίων το 1 για εναέριο συντονισμό, και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν, επίσης, υδροφόρες ΟΤΑ.

Το μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους της περιοχής αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Άνω Βλυχάδα, εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα».

Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους

Πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Air Tractor έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση ενώ επιχειρούσε στην πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο Αττικής. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την πυροσβεστική, ο πιλότος του διθέσιου αεροσκάφους έκανε την προσθαλάσσωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Και τα δυο μέλη του πληρώματος περισυνελέγησαν σώα από βάρκα ιδιώτη. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους. Για το περιστατικό θα διενεργηθεί έρευνα.

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ