Νέα
  • ΓΔ: 1422.81 +0.37%
  • Τζίρος: 78,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Δροσερό θα είναι το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου - Τι λέει ο Αρναούτογλου

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Παράλληλα, αρκετά υψηλές θερμοκρασίες θα εκδηλωθούν στη χώρα το διάστημα απο τις 17 έως τις 21 Αυγούστου.

Αναλυτικά, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Σχετική δροσιά το τριήμερο του 15Αύγουστου με ENTONH OΜΩΣ κατά τόπους αστάθεια (ΜΠΟΡΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές κυρίως ώρες!

Ανήμερα του 15Αύγουστου η ασταθεια θα περιοριστεί σημαντικά και μόνο στα ορεινά της ενδοχώρας!!!

Πολλή ζέστη από 17 έως 21 Αυγούστου (διαβάστε προσεκτικά το μετεώγραμμα) με σταδιακή μικρή υποχώρηση της από τις 22 Αυγούστου και μετά!

Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνα τα 4-5 μποφόρ με σταδιακή μικρή πρόσκαιρη όμως μόνο ενίσχυση κυριως απο τις 19 με 20 του μηνός!».

 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ