Νέα
  • ΓΔ: 1448.57 +0.92%
  • Τζίρος: 57,14 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον καύσωνα στα μπουρίνια - Απότομη αλλαγή του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας

Απότομη αλλαγή του καιρού από την άλλη Δευτέρα, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς.

Ετσι, μετά τον καύσωνα που θα διαρκέσει έως και το Σάββατο, ο καιρός θα χαλάσει με βροχές, καταιγίδες και Αυγουστιάτικα μπουρίνια.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook, κάνει αναφορά στο μετεωρολογικό φαινόμενο.

«Μετά το κύμα ζέστης, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο, όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη.

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8, με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυσή του από τις 26/8 και μετά».

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετά το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!

Οσον αφορά στους χάρτες βροχής της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ και μέσα από τη σελίδα μου το συντομότερο δυνατό!

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ»

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα