Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα η σύζυγος του Πεσκόφ

Δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, η σύζυγος του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωση του. Όπως τονίζεται, σε βάρος της Τατιάννας Νάβκα, ισχυει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της, προστίθεται, που παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι από άλλη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Tο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο  απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν.  Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα  social media είναι από άλλη χώρα».

Η ανάρτηση της συζύγου του Πεσκόφ

Σημειώνεται ότι η Τατιάνα Νάβκα ανάρτησε βίντεο σε κοινωνικό δίκτυο όπου φέρεται να «ξεφαντώνει» σε ελληνικό γλέντι χορεύοντας σπάζοντας πιάτα υπό τους ήχους του Ζορμπά. «Το σπάσιμο των πιάτων είναι μέρος της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα» ανέφερε, σπάζοντας πιάτα.

Αυτές οι εικόνες δεν άρεσαν σε μεγάλη μερίδα Ρώσων χρηστών του διαδικτύου, με τα social media να γεμίζουν με αρνητικά σχόλια για τη σύντροφο του Πεσκόφ. Μετά τη θύελλα των επικρίσεων Νάβκα αφαίρεσε το επίμαχο βίντεο. Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες που η Ρωσία έχει χαρακτηρίσει ως «μη φιλικές».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ