Νέα
  • ΓΔ: 1419.96 +0.17%
  • Τζίρος: 13,60 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Πρόσκληση επιτυχόντων–εισακτέων στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας
Πηγή: Eurokinissi

Οι επιτυχόντες-ουσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2022 καλούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), που εδρεύει στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00.

Οι καλούμενοι/ες για κατάταξη στη Σχολή θα πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών.

Oι προς κατάταξη επιτυχόντες-ούσες στη σχολή θα πρέπει να προσκομίσουν PCR COVID-19 test αρνητικό (-) που θα έχει πραγματοποιηθεί 72 ώρες πριν από την ημερομηνία της κατάταξης (εμβολιασμένοι και μη καθώς και όσοι έχουν νοσήσει).

Στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ (ενότητα Ενημέρωση Κοινου) έχουν αναρτηθεί οι οδηγίες κατάταξης - προπαίδευσης επιτυχόντων στη ΣΜΥΝ και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την κατάταξη.

Για τυχόν διευκρινίσεις, οι επιτυχόντες-ουσες μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Κατάταξης της ΣΜΥΝ στα τηλέφωνα 210-5531742, 210-5531744.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ