Νέα
  • ΓΔ: 1493.65 +1.46%
  • Τζίρος: 124,64 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Αιθριος με νεφώσεις και τοπικές βροχές που θα εξασθενίσουν γρήγορα

Καιρός: Αιθριος με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου
Πηγή: Eurokinissi

Σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2021, αναμένονται νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα. Μάλιστα στη Θράκη και νησιά του Αιγαίου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά ακόμα και στην Δυτική Ελλάδα. Ωστόσο ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα αναμένεται αίθριος καιρός με κατά τόπους συννεφιά.

«Η πολική αέρια μάζα σιγά-σιγά θα αρχίσει να απομακρύνεται προς την περιοχή της Τουρκίας, ενώ στη χώρα μας θα πλησιάσουν θερμότερες αέριες μάζες από τις ακτές της Αφρικής και από την περιοχή της Ιταλίας. Ωστόσο θα αυξηθεί η υγρασία και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι έντονες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν μέχρι σήμερα το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα παρουσιάσει μια πρόσκαιρη βελτίωση», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τις προμεσημβρινές ώρες σε δυτικούς βορειοδυτικούς, με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, φτάνοντας σε ορισμένες περιοχές και τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αύξηση και θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και βροχές που βαθμιαία θα εξελιχθούν σε μεμονωμένες καταιγίδες. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Kελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ