Νέα
  • ΓΔ: 1448.48 -0.48%
  • Τζίρος: 187,13 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκλησία: Τι αλλάζει από αύριο Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Εκκλησία / Πηγή: Intime
Εκκλησία / Πηγή: Intime

Από αύριο, Σάββατο 30 Ιανουαρίου που τίθεται σε ισχύ ένα νέο, τρίτο lockdown στις φορτισμένες επιδημιολογικά περιοχές, τα μέτρα για την αποφυγή των συνωστισμού τροποποιούνται.

Ο χάρτης του κορονοϊού: Οι κόκκινες και οι κίτρινες περιοχές

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παρουσιάζει καλή επιδημιολογική εικόνα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο επίπεδο Α’ – επιτήρησης. Στο επίπεδο αυτό και μετά από εισήγηση της Επιτροπής των Επιδημιολόγων μας, η λειτουργία των εκκλησιών και των χώρων λατρείας δεν θα αλλάξει.

Δηλαδή, επιτρέπονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους λατρείας με την παρουσία έως 25 ατόμων εντός των ναών. Στην περίπτωση των μητροπολιτικών ναών το όριο των παρευρισκόμενων ανέρχεται στους 50.

Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου ή αλλιώς στις «Κόκκινες περιοχές» επιτρέπονται οι λειτουργίες και οι τελετές στους χώρους λατρείας αλλά με το ανώτατο όριο να αγγίζει τα 9 άτομα εντός του κτηρίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ