Νέα
  • ΓΔ: 1365.48 +0.60%
  • Τζίρος: 118,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλεύρης: Εξετάζεται η διαγραφή προστίμων για τους άνω των 60 ετών που τελικά εμβολιάστηκαν

Πηγή: Eurokinissi

Παράθυρο διαγραφής των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών που στη συνέχεια όμως εμβολιάστηκαν, άφησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο, καθώς ο σκοπός, που ήταν ο εμβολιασμός, τελικώς επετεύχθη. 

Ο Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε  στην επιτυχία του προγράμματος  «π» που έχει ήδη εγγεγραμμένους 3.200 γιατρούς. «Αν φθάσουμε στο 100% των πολιτών, θα χρειαζόμαστε περίπου 1.200 γιατρούς ακόμη», τόνισε.

Ανέφερε μεταξύ άλλων πως έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 3.130.000 εγγραφές στο πρόγραμμα, με το πρόβλημα των περιορισμένων επιλογών να υπάρχει στην Αττική και σε άλλες στοχευμένες περιοχές. «Στην Αττική έχουμε 1 εκατ. κενές θέσεις. Με τους γιατρούς που έχουμε μπορούμε να καλύψουμε ένα εκατ. κόσμο» ανέφερε ακόμη.

Ο Θάνος Πλεύρης διευκρίνισε  ότι «για τη συνταγογράφηση και για να μην υπάρξει επιβάρυνση στη συμμετοχή, αρκεί να έχει εγγραφεί κάποιος σε προσωπικό γιατρό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μόνο ο συγκεκριμένος γιατρός θα μπορεί να συνταγογραφεί».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ