Νέα
  • ΓΔ: 1458.16 +0.66%
  • Τζίρος: 33,94 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Πνίγηκε πυροσβέστης που πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές

Κακοκαιρία / Πηγή: Intime
Κακοκαιρία / Πηγή: Intime

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας πυροσβέστης, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κατέκλυσαν τους δρόμους στην περιοχή του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λόγω των έντονων καταιγίδων που σημειώνονται από το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται πως ο άτυχος πυροσβέστης επέβαινε στο όχημα που συνέδραμε στην απομάκρυνση των μαθητών και εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου του οικισμού.

Σημειώνεται ότι στον οικισμό του Απαλού, ολοκληρώθηκε νωρίτερα οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης εγκλωβισμένων μαθητών νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου.

Ειδικότερα, υπό την επιστασία του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη και τη συνδρομή οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απομακρύνθηκαν ασφαλή από το νηπιαγωγείο συνολικά 21 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, ενώ για τον απεγκλωβισμό των 100 μαθητών και των εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου συνέδραμαν ένα λεωφορείο και στρατιωτικό στάγερ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα