Νέα
  • ΓΔ: 798.41 +0.71%
  • Τζίρος: 59,75 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία του ΟΑΣΘ σήμερα – Ποιες ώρες

Πηγή: Intime

Δωρεάν μετακινήσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, προσφέρει σήμερα στο επιβατικό κοινό ο ΟΑΣΘ, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Ειδικότερα, η συμμετοχή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ετήσιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

- Προβολή ενημερωτικών μηνυμάτων, με το θέμα και το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ, στα λεωφορεία και στις στάσεις τηλεματικής.

- Στην κορύφωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, από τις 4 το απόγευμα και μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Από τη δωρεάν μετακίνηση, εξαιρούνται οι λεωφορειακές γραμμές του Αεροδρομίου Χ1 και Ν1.

- Επιπλέον, την ίδια ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 4.30 το απόγευμα, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν περιήγηση με την «Πολιτιστική γραμμή» Νο 50, για τη γνωριμία με την ιστορία και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης.

-Τέλος, ο ΟΑΣΘ, διαθέτει δωρεάν στον Δήμο Θεσσαλονίκης, 1.000 προτυπωμένα εισιτήρια μίας μετακίνησης, μειωμένης τιμής, για τη διάθεσή τους, στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ