Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Καιρός: Νέα βαρομετρικά χαμηλά με βροχές και χιόνια στα ορεινά
Πηγή: Intime

Σήμερα, 2 Φεβρουαρίου 2021, αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπου ισχυρές, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα αλλά και στα Δυτικά ηπειρωτικά της χώρας.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα σημειωθούν νεφώσεις κατά τόπους πυκνές, καθώς και τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.

«Σήμερα, τα φαινόμενα σιγά-σιγά θα περιοριστούν κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο όπου περιμένουμε βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός και στη Δυτική ηπειρωτική χώρα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αρκετά καλύτερος ο καιρός με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες. Οι νοτιάδες θα επιμένουν με μικρότερες εντάσσεις. Από την Τετάρτη θα κάνουν την εμφάνισή τους οι Αλκυονίδες ημέρες» προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά 6 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική, θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ από τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται και η πιθανότητα ασθενών βροχών. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 7 έως 16 βαθμούς Kελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ