Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Ανοίγει η συζήτηση για επέκταση των νυχτερινών δρομολογίων

μετρό
Πηγή: Eurokinissi

Η ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί το μοναδικό αντίδοτο για την καταπολέμηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και την αποφυγή ατυχημάτων εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Όλοι μιλάμε για την κυκλοφοριακή συμφόρηση, για το έμφραγμα το οποίο παθαίνει η Αθήνα καθημερινά. Πρακτικά ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να ενισχύσουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Γι’ αυτό γίνεται πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κάνει ακόμη τα αναγκαία βήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο κ. Μπακογιάννης, ενώ χαιρέτησε την επικείμενη παραλαβή των πρώτων 250 καινούργιων λεωφορείων τα οποία θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Αθήνας μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Σχετικά με την ανάγκη επέκτασης του ωραρίου στο Μετρό, τόνισε ότι το στηρίζει, όχι μόνο ως δήμαρχος αλλά και ως γονιός.

«Το στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις μου, το έχω κάνει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το κάνω. Χίλιες φορές να μπαίνουν τα παιδιά μας στο Μετρό παρά να μπαίνουν σε αυτοκίνητα στις 3 και στις 4 η ώρα τη νύχτα. Ένας λόγος παραπάνω για να αισθανόμαστε όλοι καλύτερα και να είναι τα παιδιά μας καλά, να πάρουμε την απόφαση και να προχωρήσουμε σε αυτήν την επέκταση. Άλλωστε νομίζω ότι αναλογικά το κόστος δεν είναι μεγάλο, είναι κάτι που πλέον τα οικονομικά μας το αντέχουν», κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ