Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: Το καλάθι του νοικοκυριού ξεπούλησε - Δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια

Πηγή: Eurokinissi

Σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ το καλάθι του νοικοκυριού πάει πάρα πολύ καλά, έχει ξεπουλήσει, να το πω λαϊκά, δήλωσε στις κάμερες ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκειά επίσκεψής του σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας. 

«Δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού, που σημαίνει ότι  ο κόσμος - παρά την κριτική που θα ασκηθεί, κάποιοι θα πουν και τον... καπαμά τους - το αγοράζει. Ωραία είναι να λέμε κανένα αστείο κύριε Κουτσούμπα, αλλά να ξέρει ότι η Σοβιετική Ένωση που του αρέσει τα ράφια ήταν άδεια, εδώ τα ράφια είναι γεμάτα», τόνισε ο υπουργός.

«Το καλάθι προχωρά και πάει καλά. Ο κόσμος το στηρίζει και το αγοράζει μαζικά και οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης: Καλάθι νοικοκυριού: Τι άλλαξε στις λίστες των σούπερ μάρκετ - Οι νέες τιμές

Ερωτηθείς για τη συνάντηση με τους κρεοπώλες, που δεν κατέληξε σε μια ανάλογη συμφωνία, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Είναι άλλο πράγμα το αν θα εντάξουμε κι άλλους κλάδους στο καλάθι, κι άλλο πράγμα οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρουν διάφοροι κλάδοι μόνοι τους. Πρώτα θα δούμε το καλάθι να λειτουργεί 1-2 εβδομάδες, να δούμε πώς πάει στα σούπερ μάρκετ και μετά θα πάρουμε αποφάσεις για επέκταση του μέτρου, ή πώς θα γίνει».

Οπως είπε, αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι «να βρούμε μία λύση για τις ειδικές κατηγορίες, π.χ. τους διαβητικούς, οι οποίοι έχουν θέση το πρόβλημα ότι δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο φθηνό προϊόν και θέλω να φροντίσουμε και τους συμπολίτες μας που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας». 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ