Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

IEK: Ψηφιακά θα λαμβάνουν τα πτυχία τους οι απόφοιτοι - Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Υπολογιστές / Πηγή: picjumbo
Υπολογιστές / Πηγή: picjumbo

Ψηφιακά θα μπορούν να παραλαμβάνουν πλέον τα διπλώματα τους οι απόφοιτοι των ΙΕΚ μέσω του TAXISNET, σύμφωνα με το ethnos.gr. Τα πτυχία τους θα έχουν την ίδια νομική ισχύ με όλα τα υπόλοιπα δημόσια έγγραφα καθώς η εκτύπωση των διπλωμάτων αυτών έχει ισχύ ακριβούς αντιγράφου αφού θα έχει μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης.

Όπως ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, οι επιτυχόντες των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – Σ.Ε.Κ. της 1ης περιόδου 2021 λαμβάνουν ψηφιακά τα διπλώματά τους από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, στην ενότητα «e-Προσόντα- Διπλώματα -Βεβαιώσεις Πιστοποίησης». Οι επιτυχόντες των εξετάσεων Ι.Ε.Κ. – Σ.Ε.Κ. της 1ης περιόδου 2021 με τη χρήση των ατομικών κωδικών ΤΑΧΙSΝΕΤ μπορούν να λάβουν το ψηφιακό τους δίπλωμα μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων eoppep.gr.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του οργανισμού κ. Ιωάννα Λυτρίβη, κατά την παρουσίαση της εφαρμογής δήλωσε ότι «έγινε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του φορέα μας και συνεχίζουμε! Σύντομα οι επιτυχόντες και άλλων εξεταστικών διαδικασιών πιστοποίησης θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν χωρίς ταλαιπωρία και μακροχρόνιες αναμονές, ψηφιακά, τους τίτλους που χορηγούμε. Ταυτόχρονα εμείς, απλοποιώντας τις διαδικασίες μας, εξοικονομούμε δυνάμεις για περισσότερες δράσεις και συχνότερες εξετάσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ