Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα – Τι αλλάζει για click away

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Η καθιερωμένη ενημέρωση για τη πορεία της πανδημίας από το υπουργείο Υγείας έχει μετατεθεί για αργότερα σήμερα, καθώς η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ακόμα δεν έχει καταλήξει στα νέα μέτρα για τις περιοχές αυξημένου κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλειδώσει το άνοιγμα των καταστημάτων μόνο με τη μέθοδο του click away σε Αττική αλλά και Θεσσαλονίκη. Επιπλέον φαίνεται πως οριστικοποιήθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική τα Σαββατοκύριακα από τις 18:00 έως τις 05:00 την επομένη, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για αυστηρότερο lockdown στις «κόκκινες περιοχές» Πάτρα, Χαλκίδα, και Λασίθι.

Συζητήσεις για τα σχολεία και το λιανεμπόριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή διαφωνεί για τα μέτρα στα σχολεία, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στην λειτουργία τους. Αρα όπως όλα δείχνουν παραμένουν ανοιχτά τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και τα γυμνάσια, καθώς και τα λύκεια στις περιοχές που το επιδημιολογικό φορτίο το επιτρέπει.

Οσον αφορά το λιανεμπόριο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα και ποια από αυτά θα λειτουργήσουν με τις τακτικές του click in shop και του click away.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ