Νέα
  • ΓΔ: 1423.67 +0.43%
  • Τζίρος: 31,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι

Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με ομίχλες στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, αναμένεται σήμερα σύμφωνα με το meteo. Από το απόγευμα βροχοπτώσεις αναμένονται στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 προβλέπεται ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα στις πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές τις πρωινές ώρες. Μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά, οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχοπτώσεις στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, και τα Επτάνησα, και τοπικά στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Παροδικές ασθενείς βροχοπτώσεις δεν αποκλείονται και στη Δυτική Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 15 βαθμούς), 9 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως τους 15 βαθμούς, ενώ στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 21 βαθμούς), 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και από το απόγευμα μέτριοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ