Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Quizy «Δυο Ξένων»: Απάντησε γρήγορα 10 ερωτήσεις και κέρδισε μία σκούπα- ρομπότ

Ποσό καλά ξέρεις την σειρά «Δυο Ξένοι»; Μπες στο quizy.gr, απάντησε γρήγορα σε 10 ερωτήσεις και κέρδισε μια σκούπα- ρομπότ Rowenta. Το Quiz για τους «Δυο Ξένους» θα είναι Live σήμερα μόνο για 3 ώρες από τις 21:00 έως τις 24:00.

Το quizy.gr είναι ένα συνδρομητικό site που δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν πλούσια δώρα (από smartphone και τηλεοράσεις μέχρι ηλεκτρικό scooter) με την αξία και τις γνώσεις τους.

Καθημερινά οι αναγνώστες μπορούν να πάρουν μέρος σε 2 Live Quiz κι έναν 24ωρο διαγωνισμό.

Στα Live Quiz (14:00-17:00 το πρώτο και 21:00-24:00) παίζει σε live χρόνο απέναντι στους άλλους αναγνώστες. Νικητής είναι όποιος καταφέρει μέσα στο τρίωρο που θα είναι ανοιχτό το Live Quiz να έχει την προσπάθεια με την καλύτερη βαθμολογία (σωστές απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις του κουίζ στον ταχύτερο χρόνο).

Και 24ωρος διαγωνισμός

Εκτός από τα 2 Live Quiz όμως υπάρχει και ο 24ωρος διαγωνισμός (μεσάνυχτα με μεσάνυχτα) στον οποίο ο αναγνώστης καλείται να συγκεντρώσει βαθμούς παίζοντας έως 20 κουίζ την ημέρα από 12 σταθερές κατηγορίες (Ορθογραφία, Αθλητικά, Γεωγραφία, Σειρές, Κινηματογράφος, Τέχνες, Ιστορία, Γενικές γνώσεις, Πολιτική, Μουσική, Επιστήμες, Gossip).

Νικητής είναι εκείνος που θα κατορθώσει να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.

Πώς θα πάρετε μέρος

Για να πάρει μέρος ο αναγνώστης στο Quizy έχει δυο επιλογές. Καθημερινά του προσφέρουμε 3 λεπτά δωρεάν χρόνου παραμονής στο site. Μπορεί να μπει να παίξει και να κερδίσει εντελώς δωρεάν. Εάν όμως επιθυμεί να παραμείνει στο Quizy για περισσότερη ώρα τότε μπορεί να αγοράσει ένα από τα 5 πακέτα χρόνου παραμονής 

  • Πακέτο 1: Από 1 ευρώ για 1 ώρα
  • Πακέτο 2: Από 2 ευρώ 3 ώρες
  • Πακέτο 3: Από 3 ευρώ 6 ώρες
  • Πακέτο 4: Από 4 ευρώ για 12 ώρες
  • Πακέτο 5: Από 5 ευρώ για 24 ώρες

Η αγορά του πακέτου χρόνου παραμονής μπορεί να γίνει με κάρτα μέσω Viva Wallet, με κλήση από σταθερό και κινητό και με sms

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ