Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ.Βρετανία: Πάνω από το 50% των πολιτών σχεδιάζουν να αυξήσουν τις βιώσιμες επιλογες μεταφορών

Πάνω από το 50% των πολιτών στην Μ. Βρετανία σχεδιάζουν να αυξήσουν τη χρήση βιώσιμων επιλογών μεταφορών το 2023. Σχεδόν το 33% αναφέρει ότι οι βιώσιμες μεταφορές, συμπεριλαμβανομένης της μικρο-κινητικότητας, των ταξί, τα οχήματα ιδιωτικής μίσθωσης και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποτελούν από τα πιο σημαντικά καθημερινά θέματα.

Τα ευρήματα μια έρευνας δείχνουν μια αξιοσημείωτη αλλαγή στις ταξιδιωτικές προτεραιότητες σε ολόκληρη τη Μ. Βρετανία, όπου η μικροκινητικότητα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών ποδηλάτων και των ηλεκτρονικών σκούτερ, γνωρίζουν μεγάλη δημοτικότητα.

Το 14% των πολιτών σχεδιάζουν να ταξιδέψουν χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους των μέσων κινητικότητας, ενώ το 37% των πολιτών δηλώνει ότι θα βασιστεί περισσότερο στα μέσα μαζικής μεταφοράς το 2023.

Τέλος, περισσότεροι από ένας στους δέκα (14%) πρόκειται να αντικαταστήσουν το αυτοκίνητό τους με ένα νέο, καθαρότερο μοντέλο, όπως για παράδειγμα μ' ένα ηλεκτρικό (EV) ή υβριδικό αυτοκίνητο.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ