Νέα
  • ΓΔ: 1413.26 -0.42%
  • Τζίρος: 104,62 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

«ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ» στο Betsson Hub

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Betsson Hub της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994» μία διαδραστική παρουσίαση του αθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, με τίτλο «ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ».

Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και η εν λόγω πρωτοβουλία του Betsson Foundation υλοποιήθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον αθλητισμό με αμαξίδιο.

Για αυτό το λόγο, μετά τις ομιλίες των ανθρώπων του αθλητικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994», οι παρευρισκόμενοι μπήκαν στη θέση των αθλητών και έπαιξαν μπάσκετ καθήμενοι στα ειδικά αμαξίδια.

Έτσι γνώρισαν και οι ίδιοι τις δυσκολίες του αθλήματος, με το Betsson Hub να γεμίζει δράση και μπόλικο… μπάσκετ με αμαξίδιο και τον κόσμο που βρέθηκε το μεσημέρι της 3ης Δεκεμβρίου να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Το Betsson Foundation από την πλευρά του θέλει να ευχαριστήσει τον αθλητικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994» και του υπόσχεται ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του για να βοηθήσει να διαδοθεί κι άλλο το συγκεκριμένο άθλημα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ